MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
Upoznajte novog člana „Natura“ porodice - Domaći ajvar
09.05.17 u 14:24


Domaći brend „Natura“ je proširio svoj proizvodni asortiman, te sada svim ljubiteljima tradicionalne bosanskohercegovačke kuhinje nudi novi proizvod - NATURA DOMAĆI AJVAR.

Pored drugačijeg dizajna etikete, Domaći ajvar se razlikuje i po recepturi od već popularnog „Natura“ ajvara. Da bi se postigao još bogatiji  ukus, u proizvodnji su korištene isključivo pečene paprike i patlidžani. Time je ajvar dobio puniju aromu i podsjeća još više na tradicionalnu kuhinju sa naših prostora.  

Za sve ljutoljupce, „Natura“ je pripremila Domaći ajvar i u ljutoj varijanti. Kao i u ostalim proizvodima ovog domaćeg brenda i kod novog proizvoda nisu korišteni konzervansi niti umjetne boje, što ga čini 100% prirodnim.

Iako se ajvar svrstava među zimnicu, on je i odličan prilog uz roštilje i druge ljetne obroke. Savršena kombinacija povrća i začina čini odličnu podlogu za mnoge soseve i kulinarske avanture tokom čitave godine.

Novi Domaći ajvar i ostali proizvodi iz „Natura“ asortimana se mogu pronaći u svim većim trgovačkim lancima širom Bosne i Hercegovine.

Za zanimljive recepte i novosti iz „Natura“- svijeta posjetite i Facebook stranicu Natura

NAJNOVIJESva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA